facebook never say never - sweden

Hej alla ! Om ni har Facebook kolla då in en sida som heter Justin Bieber - Never say never sweden.

Dom har coola tävlingar där man kan vinna olika bieber prylar eller kanske tillochmed biljetter till gala premiärer som de hade en tävling om innan Justin Bieber's film never say never kom ut. Där delade dom ut fina priser till vinnarna, blandannat purpleglasses. Kolla in deras sida och håll er uppdaterade där när det kommer grymma tävlingar med saftiga BieberPrylar det vill ju alla ha :) !

Så kolla in deras hemsida på FaceBook och om du inte har Facebook se till att skaffa!



Medans jag är igång så kan jag lika gärna leda er till Justin Bieber's sida på Facebook där han uppdaterar, för er som inte har twitter så kan ni kolla in hans Facebook och följa honom där.
p.s: Se till att skaffa Twitter, där håller han sig mer uppdaterad ;)




Och så klart hans twitter acount! Alla borde faktiskt försöka skaffa Twitter för där håller han sig som mest uppdaterad. Under den senaste tiden har han inte skrivit så mycket eftersom han är på World Tour, och va väldigt trött på paparazzis i Israel. Han tog en paos från twitter. Men nu e han tillbaka igen och börjar uppdatera mer och mer. Han e fortfarande borta en del från Twitter. Men det måste vi respektera. Han får vila lite och ta det lungt, han är på resande fot hela tiden nu för tiden på hans World Tour.

Så se till så att ni alla skaffar er Twitter! Super bra om ni vill följa andra kändisar förutom Justin Bieber ! :)



P.S SE TILL SÅ ATT ALLA DESSA SIDOR ÄR ÄKTA!
Hur ser man att han e äkta på twitter? : Det ska alltid finnas en blå ring med ett vitt sträck i vid kändisar på twitter det betydet att de är äkta! Om du inte förstår vad jag menar så kolla på bilden åvan Brevid Justin Bieber så är det en blå prick. Så ska det finnas vid varje kändis du följer på Twitter. Det betyder att han/hon är äkta!

Hur ser jag att det är en äkta sida på Facebook? : Justin Bieber - never say never sweden är enkel att se om den är äkta. Du bara kollar vid sidan av hur många "följare" dom har. Och så kan du kolla på bilderna och se att de haft olika tävlingar och att det är många som varit med och tävlat i kommentarsfältet.

Hur ser jag att det är hans riktiga sida på Facebook? : Man ser det i inläggen han skriver och så ska det också stå "musiker/band" under hans namn när du söker. Eller så kan du bara gå in på www.facebook.com/justinbieber.

Hoppas ni gillar ngra av dessa sidor eller blir medlemmar på Twitter!

Ha det bra!

-drewjustinbieber.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0